Reizen in corona-tijd

Laatste update: 22 juni 2020

Na de totale lockdown zijn er inmiddels weer reismogelijkheden, zowel in ons eigen land als daarbuiten. Deze zomer is het onder meer nog mogelijk naar Duitsland (Eifel, Sauerland), België (Ardennen) en Frankrijk (Elzas) te reizen, waarover je op deze website hopelijk inspiratie kunt vinden. Houd er wel rekening mee dat sommige van ons omringende landen strengere voorzorgsmaatregelen hanteren dan wij gewend zijn, en zorg dat je mondkapjes in je bagage hebt.

Reizen buiten Europa komt hopelijk ook binnenkort weer op gang – wat had ik vooral Suriname een prachtig toeristenseizoen gegund, zo’n bijzonder land. En nog heel onzeker is mijn geplande reis naar Californië deze zomer, voor de nieuwe editie van Californië, Arizona, Utah en Nevada. Daarvoor heb ik overigens begin 2020 nog hele mooie nieuwe plekken ontdekt.

Juist in deze onzekere tijden is er ook niets tegen om in je eigen – tropisch warme … – tuin alvast te mijmeren over reizen later dit jaar of in 2021. Want eigenlijk is een goede voorbereiding echt meer dan het halve werk: bestel de nieuwste reisgidsen nog vóór je gaat boeken!

Voor de meest recente informatie, kijk op de website van de Rijksoverheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *