Ontdek Japan

Editie 2019

Bij de voorbereiding van de tweede editie van Ontdek Japan heb ik vooral Noord-Honshu extra onder de loep genomen. Eerder was door de kernramp bij Fukushima en daaropvolgende tsunami het gebied in een ruime cirkel daaromheen niet toegankelijk, maar eind 2018 wel. Onderweg gaven indicatoren boven de weg de stralingsmetingen aan – inmiddels acceptabel, zeker voor een niet-permanent bezoek. En natuurlijk hoort een hernieuwd bezoek aan Tokyo altijd bij een herziening; daar was net het digital museum teamLab Borderless geopend en maakte ik een schitterende Nederlands-Japanse opera mee over arts-botanicus Von Siebold. Lees meer bij Reisverhalen.

Koop nu op ANWB.nl of op bol.com!

Auteur: Angela Heetvelt
Publicatiedatum: januari 2019
Uitgeverij: ANWB
ISBN: 9789018044961

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *