Californië, Arizona, Utah en Nevada

Voorjaar 2018 kwam de derde editie uit van deze Gottmer-reisgids. Daarin is vooral extra aandacht geweest voor de natuurgebieden die net buiten de befaamde nationale parken liggen. Heel passend is dan ook de nieuwe coverfoto: The Wave, een uniek gebied met geologische wondertaferelen, waarvoor je ook een dosis geluk moet hebben om het te kunnen bezoeken. Het aantal bezoekers wordt namelijk gereguleerd aan de hand van een loting: 10 personen worden drie maanden tevoren bij voorintekening geloot en 10 personen een dag voor de betreffende datum (waarbij een opkomst van meer dan 140 Wave-zoekers niet ongewoon is). Die exclusiviteit zet een bezoek voor nog veel meer mensen op hun bucketlist … Met je gelukskaart loop je vervolgens ongeveer 5 kilometer door de Vermillion Cliffs Wilderness. Daar is overigens veel meer moois te bezoeken waarvoor je een grotere lotingskans hebt of inschrijving open is.

Koop nu op Gottmer.nl of op bol.com!

Auteur: Angela Heetvelt
Publicatiedatum: mei 2018
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025764180

Editie 2018

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *