Ontdek Groot-Brittannië (oude editie, 2016)

Deze ‘Ontdek’-reisgids is een uitgebreide gids voor reizigers die ondergedompeld willen worden in de cultuur van het land. De reisgids van Groot-Brittannië: Engeland, Schotland, Wales neemt toeristen mee langs grote steden als Londen, Edinburgh, Birmingham, maar staat ook bekend om zijn vele kastelen, landhuizen en tuinen. Bekende huizen uit films en tv-series als Downton Abbey, maar ook particuliere adressen met onbekende adellijke bewoners zijn te bezoeken. De meerwaarde zit hem vooral in de uitgebreide achtergrondverhalen en de tips om de couleur locale te proeven. De gids zou geen reisgids zijn zonder praktische informatie, zoals openingstijden, plattegrondjes en belangrijke adressen. Vaste onderdelen zijn de lievelingsplekken van de auteur, tien uitvoerig beschreven hoogtepunten en een losse wegenkaart.

Koop nu op ANWB.nl of op bol.com!

Auteur: Angela Heetvelt
Publicatiedatum: mei 2016
Uitgeverij: ANWB
ISBN: 9789018039851

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *