Elzas, Vogezen en Jura

De Dominicus reisgids Elzas, Vogezen en Jura beschrijft alles waarvoor je naar Frankrijk wilt: natuur, cultuur, lekker eten en drinken. Bovendien liggen de in deze Dominicus reisgids beschreven regio’s dichtbij Nederland en Vlaanderen. Markant geplooide bergen met kloven, watervallen en
grotten kenmerken de Jura. De Elzas is juist heel vlak en pronkt met fraaie dorpen vol vakwerkhuizen, een stad als Straatsburg met zijn prachtige kathedraal, én met de wijnbouw. De Vogezen trekken met name natuurliefhebbers, terwijl stedenliefhebbers vallen voor de charme van Metz en Nancy.

Koop nu op Gottmer.nl of op bol.com!

Auteurs: Hans Pijnenburg en Angela Heetvelt
Publicatiedatum: april 2015
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025757458

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *